Outdoor faciliteter

På Scandic Silkeborg befinder du dig midt i naturen. Derfor har vi sat os for at skabe hotel- og mødeoplevelser, som er skræddersyet til at styrke dine naturoplevelser. Det betyder, at vi har sørget for, at du har alle de nødvendige hjælpemidler til rådighed, når du bor eller afholder møde hos os - uanset hvilke ambitioner du har for din dag, din træning eller dit møde.Hvilke ambitioner har du for din dag, din træning eller dit møde?

Kribler det for at komme ned i løbeskoene eller op på pedalerne - også selvom du er på ferie eller på farten med dit arbejde og har møder det meste af dagen? På Scandic Silkeborg har vi sørget for, at du har alle muligheder for at fortsætte og få mest ud af din aktive hverdag, når du er væk hjemmefra. Benyt muligheden for at udforske den enestående natur i Danmarks nye outdoor hovedstad - og for at rykke dine grænser for din personlige træning. Eller måske endda nå dine vildeste mål. Vi har de perfekte faciliteter, som kan hjælpe dig lidt på vej. 

Teambuilding eller møder i det fri

Rammerne for det gode møde er ikke altid indendørs - flyt i stedet dit møde ud i naturen og få fornyet energi og frisk luft, som giver plads til de store tanker og beslutninger. Brug vores skønne naturområder, som venter lige uden for hoteldøren, og hvad end du er mest til lands eller til vands, så har vi det hele, lige fra "walk and talk" i det grønne til en tur i kajak på søerne. Læs mere om vores møde- og konferencemuligheder her. 

Scandic Silkeborg outdoor møder

Outdoor lockers

Mens du nyder en god nats søvn på et af vores værelser, sørger vi for, at din medbragte cykel eller kajak får en lige så tryg og behagelig overnatning i vores "outdoor lockers" lige uden for hotellet. Medbringer du ikke eget udstyr, har du rig mulighed for at leje det i nærområdet, og hotellet formidler gerne kontakten.

Værksted

Cyckelister ved værksted på Scandic Silkeborg

Det er vigtigt, at både du og dit udstyr kommer godt fra start. Mens du måske kommer bedst fra start efter en tur i vores store morgenmadsbuffet, kommer din cykel fx bedst fra start efter et besøg i vores lille værksted. Læg vejen her forbi, før du forlader hotellet og begiver dig ud på dagens aktive oplevelser. Her kan du få smurt kæden eller pumpet dækkene, inden du fortsætter ud i naturen. På den måde er du 100% rustet til at tage herfra. Og vi er selvfølgelig 100% rustet til at tage imod dig, når du er tilbage igen - fx på vores udendørsterrasse eller i vores outdoor lounge.

Outdoor lounge

Holdmøde i out door loungen på Scandic Silkeborg

Vores outdoor lounge findes indenfor på hotellet. Men den er skabt til dig, der har brug for at lade alle brugte batterier helt op igen efter dagens anstrengelser udenfor hotellet. Slap af i de behagelige omgivelser eller udnyt at loungen har direkte adgang til hotellets opvarmede pool, og kom helt ned i gear, mens du sænker kroppen ned under vandet. 

Vores outdoor lounge er også idéel til større eller mindre grupper, som har behov for at forberede eller evaluere dagens træning i fællesskab.  

Udendørs terrasse

Der er masser af plads til både at falde ned og lade op på vores udendørsterrasse, hvor du kan slukke tørsten efter en aktiv dag i naturen. Vi står klar til at skænke din sejrsdrik, uanset om det er dagen, hvor du når dine mål - eller dagen hvor du skubber dine grænser.

Pool

Har du brug for en blid og behagelig opvarmning eller afrunding på dagen? Kig forbi vores pool og tag lige så mange flydeture eller hurtige baner, som du orker. Her er både god plads og en skøn udsigt til Silkeborg Langsø. Tager du ikke tid på dine baner, mens du er her, vil vi anbefale dig for et kort øjeblik blot at lade tiden gå helt i stå.