Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Espoo, Restaurant
Scandic Espoo, Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant & bar

KG, ellers kendt som Kilo, er en hyggelig og afslappet, sporty restaurant. Atmosfæren i restauranten er næsten for god til at være sand: Køkkenet tilbereder lækre måltider med ingredienser af høj kvalitet, mens vores personale tager sig af alle dine behov med et glimt i øjet. Vores køkken er kendt for sine saftige steaks, delikatesse pizzaer og byens bedste burgere.