Design District

Design District Helsinki er et kreativt område midt i Helsinki. Det er bestemt et besøg værd. Området strækker fra Kamppi til Punavuori og Kaartinkaupaunki, og dækker 25 gader og 200 interessante destinationer.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Attraktiv shopping

Lær finsk design og arkitektur at kende

Billede af designforum butik Visit Finland

Udover de kendte finske firmaer som Artek, Iittala, Marimekko og Design Museum, er interessante designbutikker og gallerier, samt caféer og restauranter med karakteristiske design repræsenteret i området.

Kig på gadebilleder

Udover finsk design kan du beundre den fantastiske arkitektoniske inspiration fra mange tidsperioder.

Helsinki banegård og Nationalmuseet er gode eksempler på den nationalromantiske stil. Du kan beundre Art Nouveau-bygninger i mange etager på en gåtur i Katajanokka, Kruununhaka og Eira.

Området omkring Senattorvet repræsenterer den neoklassiske stil, mens Det Olympiske Stadion og Lasipalatsi (Glaspaladset) repræsenterer 30'ernes funktionalisme. De mest imponerende modernistiske bygninger er Tempelpladsens kirke og Finlandia Hall, designet af Alvar Aalto.

Hoteller i nærheden af Helsinki Design District

Scandic Simonkenttä og Scandic Marski ligger i udkanten af området. Stemningen i Design District kan nemt nås fra begge hoteller.