Book hotel

Et behageligt hotel i centrum af Helsinki. Vores hotel er hyggeligt, og vores venlige personale sørger for et afslappende ophold. Hele byen er lige uden for døren, og med den offentlige transport kan du på få minutter tage på nye eventyr.

Read more about Scandic Kaisaniemi

Vores hotel er et afslappende sted, hvor du kan få en pause midt i den travle by. Vores behagelige og store værelser og det store værelsesudvalg dækker ethvert behov. Værelserne er for nylig blevet renoveret. Nogle af værelserne har udsigt over travle Kaisaniemenkatu, andre vender ud mod den rolige gårdhave. Vores lyse morgenmadsrestaurant har imponerende panoramavinduer.

Desuden har hotellet en lille lobbybar og en shop, der er åben døgnet rundt, samt en komplet renoveret sauna. Når du er gæst hos os, kan du til en overkommelig pris benytte fitnesscentret Fitness Village, der ligger i samme bygning. Der er fri WiFi på hele hotellet.

Det er nemt at komme til og fra hotellet, der ligger lige i centrum af Helsinki. Hovedstadens kunstmuseer, shoppingcentre, restauranter med mere garanterer et besøg fyldt med seværdigheder og oplevelser!

Al offentlig transport er lettilgængelig. Sporvognen stopper lige foran hotellet. Helsinkis hovedbanegård og metrostation i Kaisaniemi ligger lige ved siden af hotellet, og Kamppi busstation er kun en kort gåtur væk.

3.0 234 anmeldelser fra TripAdvisor

For at sikre et sikkert ophold har vi strenge procedurer og rutiner med hensyn til forbedret rengøring, fysisk afstand og vores madtilbud.
Travelling with teenagers? Ask for a separate teenage room from the hotel.

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Kaisaniemi Telefon

+358 9 6899 9026

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Kaisaniemi Adresse

Kaisaniemenkatu 7
Helsinki