Linnanmäki og Peacock Teater

I Linnanmäki forlystelsespark og Peacock Teateret kan hele familien tilbringe en dag fyldt med fornøjelser. Vores hoteller i Helsinki ligger i gåafstand eller en kort køretur fra forlystelsesparken.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Nyd sommeren i Linnanmäki

Linnanmäki, Finlands ældste og mest populære forlystelsespark er en familiefavorit. Forlystelsesparken åbner i slutningen af april. Den har mere end 40 forlystelserog adskillige restauranter og events.

Sæsonen i Linnanmäki kulminerer om efteråret med det sjove Carnival of Lights med farverige illuminationer, utallige optrædende stjerner og fyrværkeri. Entré til Linnanmäki-området og Carnival of Lights er gratis.

Peacock Teater

Peacock, der drives på Linnanmäki området, er et helårs gæsteteater. UIT's “Sata Lasissa” (“Et hundrede i timen”) er forårets hurtigstløbende musicalkomedie med muntre sketches, imponerende dansenumre og musik af højeste kvalitet som herlig underholdning.

Overnatning i Helsinki

Vores hoteller i Helsinki ligger lige i byens centrum eller i omegnen i gåafstand eller en kort køretur fra Linnanmäki forlystelsespark og Peacock Teater.