Linnanmäki og Peacock Teater

I Linnanmäki forlystelsespark og Peacock Teateret kan hele familien tilbringe en dag fyldt med fornøjelser. Vores hoteller i Helsinki ligger i gåafstand eller en kort køretur fra forlystelsesparken.

Nyd sommeren i Linnanmäki

Linnanmäki, Finlands ældste og mest populære forlystelsespark er en familiefavorit. Forlystelsesparken åbner i slutningen af april. Den har mere end 40 forlystelserog adskillige restauranter og events.

Sæsonen i Linnanmäki kulminerer om efteråret med det sjove Carnival of Lights med farverige illuminationer, utallige optrædende stjerner og fyrværkeri. Entré til Linnanmäki-området og Carnival of Lights er gratis.

Peacock Teater

Peacock, der drives på Linnanmäki området, er et helårs gæsteteater. UIT's “Sata Lasissa” (“Et hundrede i timen”) er forårets hurtigstløbende musicalkomedie med muntre sketches, imponerende dansenumre og musik af højeste kvalitet som herlig underholdning.

Overnatning i Helsinki

Vores hoteller i Helsinki ligger lige i byens centrum eller i omegnen i gåafstand eller en kort køretur fra Linnanmäki forlystelsespark og Peacock Teater.