Ophold på Grand

På Scandic Grand Central Helsinki får du en unik hoteloplevelse! Luksuriøs og varm indretning, værelse efter din smag, lækker morgenmadsbuffet og førsteklasses, alsidige serviceydelser sikrer et fantastisk hotelophold.Forkælelse og et strejf af luksus

Hotelværelse efter din smag

Alle værelser på hotellet er forskellige med omfattende faciliteter og store og komfortable senge. Du kan f.eks. vælge et værelse med badekar, badekåbe og tøfler, med egen sauna eller med udsigt over byen eller parken.

I de tidløst elegante værelser i den oprindelige del af bygningen kan du nyde udsigten fra de nostalgiske franske vinduer og brede vindueskarme. I de moderne og lyse lokaler i den nye del er der vinduer fra gulv til loft med udsigt over gårdhaven og Kaisaniemi Park.

Velvære, motion og afslapning

Løb en tur i det tilstødende Kaisaniemi og Töölönlahti-område, eller brug hotellets moderne fitnessrum til at holde dig i form. Desuden inviterer hotellets smukke yogalokale med de skønne yogamåtter dig ind i yogaens verden!

Når dagen er slut, kan du slappe af i hotellets fantastiske relaxafdeling. Fra saunafaciliteterne har du direkte adgang til hotellets idylliske gårdhave, hvor du kan slappe af, mens du beundrer miljøet og nyder en forfriskende drink. Hvem ville tro, at vi er lige midt i Helsinki?

Bar G – en hyggelig oase til afslapning

Bar G, Scandic Grand Central Helsinki

En stilfuld cocktail, en Mini Martini eller en Lillet Spritzer? Vores hotelbar er et klassisk mødested, hvor du kan nyde en drink i en afslappende atmosfære. Fra baren har du adgang til gårdhavens glasterrasse, hvor du kan nyde aftenen.

Nyd en middag i Grand-stil

Brasserie Grand, Scandic Grand Central Helsinki

Det venlige personale i vores restaurant og de varme og elegante omgivelser inviterer dig til at slappe af og nyde livet. Klassiske smagsoplevelser inspireret af det franske køkken og opdateret til nutiden med et uventet tvist og en skøn dessert – det er opskriften på vores førsteklasses restaurantoplevelse. Du kan vælge mellem en række lækre retter og måske afslutte oplevelsen f.eks. med kaviar. Hvad med operakage med guldstøv og is med calvados? 

Morgenmaden afrunder besøget

Tag dig tid til morgenmadsbuffeten, for på Grand Central er den særligt lækker. Allerede ved døren bydes du velkommen af den lokkende duft af friskbagt surdejsbrød. Udover Scandics traditionelle morgenmadsdelikatesser omfatter morgenmaden også overnight oats og særlig kaffespecialiteter samt friskpresset juice. Og hvis du har lyst til flere delikatesser, kan du også bestille en Mimosa, mousserende vin og varme retter serveret pr. portion, f.eks. Egg Royale.

Du kan nyde morgenmadsbuffeten i det hyggelige Brasserie Grand eller på glasterrassen eller den udendørs terrasse. Du kan også bestille morgenmad, som du kan nyde i fred og ro på dit eget værelse!

Forkælelse på hotelværelset

Hvad med en færdiglavet morgenmad på sengen eller en lækker middag i fred og ro på dit hotelværelse? På den omfattende roomservicemenu kan du finde lækkerier, som du kan nyde på værelset. En specialitet er staycation-menuen, der kan bestilles på forhånd, når du ønsker en hyggelig aften med god vin og salte og søde små delikatesser samt tre-retters middag, der kan fås på superior plus værelserne, junior suiterne og master suiterne, da disse værelser har et bord, hvor man kan sidde og spise komfortabelt. Der kan også bestilles traditionelle sprudlende drinks og lækre delikatesser!

Hotellets fortryllende historie

VR’s administrations- og kontorbygning, der er designet af den verdensberømte Eliel Saarinen og færdiggjort i 1909, blev omdannet til et fantastisk hotel i samarbejde med det finske kulturarvsagentur. Saarinens bygning, der repræsenterer sen art nouveau, har et internationalt præg, og gårdhavens glasterrasse minder dig om Paris. Du kan beundre bygningens originale, pragtfuldt restaurerede detaljer og renoverede møbler og lysarmaturer fra forskellige årtier – nogle er designklassikere, og nogle er rene kunstværker – overalt på hotellet.

Under dit ophold kan du udforske hotellet, som tilbyder utallige overraskende detaljer, forskellige lokaler og atmosfærer på en selvguidet tur. Du vil finde en interessant og yndefuld kombination af klassicisme og stilfuld moderne hotelindretning.