Book hotel

Scandic Grand Central Helsinki

Et unikt og storslået hotel, som åbner i starten af 2021 i en pragtfuld art nouveau-bygning, designet af Eliel Saarinen, centralt beliggende ved Helsinki hovedbanegård, der er byens tranportknudepunkt. Oplev luksus, som du kan lide den.

Read more about Scandic Grand Central Helsinki

Vi åbner op for en unik hoteloplevelse for alle i starten af 2021. Scandic Grand Central Helsinki er et fuldstændigt unikt og storslået hotel i en historisk art nouveau-bygning, designet af Eliel Saarinen og opført i 1909. Det er centralt beliggende ved Helsinki hovedbanegård.

Hotellet ligger i byens pulserende hjerte og byder på noget helt nyt inden for eventlokaler. Det er et mødested med gammeldags charme og klassisk stil kombineret med et nyt, moderne tvist og et overraskende element. Nyd luksus, som du kan lide det, og del oplevelsen. På hotellet kombineres luksus, mystik og tidløs elegance med en international, urban stemning og afslappet karakter i det moderne Helsinki.

Nyd freden på et luksuriøst hotelværelse, den frodige gårdhave og morgenmad på den overdækkede terrasse i det centrale Helsinki. Hotellet har et storslået udvalg af næsten 500 værelser, som byder på en førsteklasses hoteloplevelse. Udover den charmerende restaurantstemning giver den overdækkede terrasse i hotellets gårdhave også mulighed for at tilbringe tid på det bedste sted i byen.

I den unikke, storslåede hotellobby kan man både arbejde og slappe af. Hotellets store konference- og evenfaciliteter skaber en unik ramme for både små møder og store forsamlinger på op til 180 personer. Grand Ballroom, hotellets flotte festsal, oser af en tidløs elegance og glamour, der er perfekt til uforglemmelige middage, fester, galla- og cocktailevents for op til 500 personer. Stemningen kan tilpasse med lys, vægge og møbler alt efter anledningen.

Hotellet ligger ved byens transportknudepunkt, hvor der er masser af kulturelle begivenheder og andre events. Tog fra nær og fjern ankommer lige ved hotellets bagdør, hvor der er forbindelse til hotellets reception. Lufthavnen ligger også i nærheden, og der er en direkte tog- og busforbindelse fra hotellet, som tager 30 minutter. Sporvognen forbinder havnene og hotellet på få minutter, og hovedbanegårdens metrostation ligger ved siden af hotellet. Ateneum nationalgalleri, nationalteatret, Kaisaniemi Park og det udendørs rekreationsområde Töölönlahti ligger alle i nærheden af hotellet.

Will open in January 2021, book already now!

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Grand Central Helsinki Telefon

+358 0200 81800

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Grand Central Helsinki Adresse

Vilhonkatu 13
Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki