Tilbage til hotel

Wellness og motion

Vores hotel har en hyggelig relaxafdeling. Slap af i jacuzzierne, poolen og i saunaens blide varme. Du kan træne i hotellets fitnessrum og udenfor på de nærliggende træningsruter.

Aktiviteter i Imatra

Vores beliggenhed tilbyder fantastiske muligheder for udendørsinteresser og masser af aktiviteter. Imatra og det omkringliggende område kan også prale af fantastiske naturstier og det historiske Kruunupuisto, det første naturbeskyttelsesområde i Finland. Ved siden af hotellet er der en tennisbane og en disc golfbane, og du kan låne discs fra hotellets reception. Cykler og forskellige udendørsspil som f.eks. Mölkky, et finsk kastespil, kroket og pétanque kan også lånes i receptionen.

Wellness-suite

Udover saunaer har relaxafdelingen en indendørs pool, to jacuzzier, en pool til de mindste og afslappende varmesenge. Børn under 10 år må kun opholde sig ved poolfaciliteterne ledsaget af en voksen.

Pooltemperaturer

Indendørs pool +27 °C
Børnepool +27 °C
Jacuzzi +30 °C

Saunaer

Der er to forskellige saunaer til kvinder: en orientalsk sauna med lavere temperatur og en traditionel sauna. Linnasauna er til mænd og har et stort siddeområde.

Infrarød sauna

Vores kunder kan også prøve den infrarøde sauna, der er berømt for sine sundhedsfordele, for et ekstra gebyr på 25 EUR/45 min. (Scandic Friends-medlemmer 19 EUR/45 min.). Den infrarøde sauna skal bookes i forvejen i receptionen.

Åbningstider

Indendørs pool

Opening hours: Sun–Thu 17:00–21:30, Fri–Sat 15:00–21:00

Spa

Opening hours: Sun–Thu 17:00–21:30, Fri–Sat 15:00–21:00

Fitnessrum

Almindelige åbningstider: Altid åbent
Åbningstider i weekend: Altid åbent

Sauna

Opening hours: Mon–Thu 17:00–21:30, Fri–Sat 15:00–21:00, Sun on request during 17:00–21:30
Separat sauna for mænd og kvinder: Ja