Scandic Kuopio

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Prøv lækre, skandinaviske retter såsom laks i restauranten på Scandic Kuopio.

Restaurantbooking

+358 17 195 111

Sid under en lysekrone og nyd skandinaviske specialiteter såsom ferskvandsfisk eller rensdyrbøf i denne uformelle restaurant i Kuopio. Foretrækker du internationale retter? Vælg en af vores populære Scandic Klassikere på hotel Scandic Kuopio.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat 07:00-10:00, Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:30, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed