Roadtrip Länsi-Suomi

Finland er det perfekte sted til et roadtrip, og vi kan næsten garantere dig et eventyr du aldrig vil glemme. Udforsk de tusind søers land og de dybe, finske skove. Vores hoteller er perfekt placeret fra nord til syd, og vi står altid klar med bløde senge og lækker morgenmad.den bedste ROADTRIP rute på vestkysten

Her får du vores anbefalinger til den bedste rute til din roadtrip i det vestlige Finland. Kør gennem gamle byer med træhuse, nationalparker og besøg én af de mange strand og øer i Kvarken øhav. Nyd den maritime livsstil og de mange sommer aktiviteter i byerne, udforsk det store udvalg af seværdigheder og prøv endelig den lækre mad. Læg dit besøg forbi byerne Turku, Rauma, Pori and Vaasa, de er ægte finske perler.

langs Aura-floden ligger turkus kulinariske hjerte

I det sydvestlige Finland anbefaler vi, at du ligger vejen forbi Turku, der byder på både historie, store kulinariske oplevelser og en smuk beliggenhed langs Aura-floden. Gå på opdagelse i det idylliske Port Arthur og se de smukke træhuse, besøg de historiske monumenter eller hop på en bådtur og se byen fra en anden vinkel. 

Maden i Turku vil overgå dine forventninger, og du kan spise godt både på budget og på fine restauranter. Langs Aura-floden bugner det med gode spisesteder, her er noget for enhver smag. Du kan også tage maden med på en bådtur og nyde både maden og den utrolige udsigt af Turku på samme tid. Turku ligger også tæt på øhavet. Hvis du elsker at cykle, vil den 250 kilometer lange cykelrute langs øhavet være den perfekte aktivitet. 

Bo på et af vores tre Scandic hoteller, der alle er placeret helt centralt i Turku.

Bliv fortryllet af atmosfæren i den gamle by rauma

Efter dit besøg i Turku bør du køre til Rauma, der er den tredje ældste by i Finalnd. Den gamle bydel i Rauma har en legendarisk seværdighed kaldet Vanha Rauma (Gamle Rauma), der er på UNESCO verdensarvsliste. Gå på opdagelse i byen til fods og lad dig føre tilbage i tiden blandt de smukke, gamle træhuse. Det unikke 'Gamle Rauma' er det perfekte eksempel på en gammel nordisk træby. Scandic Rauma ligger lige op til den historiske bydel 'Gamle Rauma'.

strandlivet i Pori

Pori er kun cirka 40 minutters kørsel fra Rauma. Når du er i Pori må du ikke gå glip af et besøg på ét af de smukkeste strande i Finland: Yyteri. Nyd den 6 kilometer lange sandstrand, der er eventyr for hele familien. Yyteri har også et rekreationsområde med grill-faciliteter og flere vandreruter langs stranden.
Vores moderne hotel Scandic Pori er placeret lige i byens hjerte.

fordyb dig selv i maritime oplevelser i vaasa

Kystbyen Vaasa ligger i smukke Kvarken skærgård og vi anbefaler at du også ser byen fra vandsiden, så hop på en bådtur eller lej din egen båd. Scandic Waskia ligger ned til havet, og tæt på hotellet finder du Tropiclandia Spa, hvor både små og store kan have det sjovt. Fra Vaasa kan du fortsætte din rejse mod det nordlige eller østlige Finland, hvor der ligger utallige oplevelser og venter på dig.