Hotelferie med tog i Finland

Mange af vores hoteller i Finland ligger tæt på en banegård, hvilket betyder, at du kan vælge en miljøvenlig og sikker transportform ved at rejse til dit hotel med tog.hoteloplevelser i Finland

Start din ferie allerede på vej til destinationen ved at vælge en bekvem togrejse. Hvad ville du synes om en sjov togrejse frem og tilbage, inklusive hotelophold med behagelige senge, venlig betjening og en lækker morgenmadsbuffet? Se vores tips til hoteller i nærheden af banegårde, og begynd at planlægge din rejse. Vores hoteller oplyser dig gerne om transportforbindelserne og giver dig en detaljeret vejledning i, hvordan du når frem til hotellet.

Helsinki – Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki ligger ved hovedbanegården i en smuk historisk Art Nouveau-bygning. Dette hotel er enhver trainspotters drømmedestination, da nogle af værelserne har udsigt over skinnerne. Den rolige, men centrale beliggenhed garanterer en vellykket byferie og er praktisk, hvis du vil opleve alle de store seværdigheder i Helsinki. Ateneum, Suomenlinna og det renoverede olympiske stadion er nogle af de seværdigheder, du skal se.

  • Ligger lige ved siden af banegården og er lettilgængeligt via stationens udgang til Rautatientori-pladsen.

Turku – Scandic Hamburger Börs

Scandic Hamburger Börs kan prale af den bedste beliggenhed i Turku, lige ved siden af Salu-torvet. Det elegant renoverede hotel tilbyder en mindeværdig hoteloplevelse og er en praktisk base for en byferie. I Turku kan du opleve Kakolanmäki-kabelbanen, besøge en af byens populære restauranter eller gå en frisk tur ved havet i det rekreative område Ruissalo.

  • Blot 15 minutters gang fra Turku banegård, men der kører også en bus fra banegården til hotellet.

Tampere – Scandic Tampere Station

Scandic Tampere Station har en praktisk beliggenhed lige ved siden af banegården. Dette moderne hotel har stilfulde værelser, hvoraf mange har badekar, og nogle har egen altan. Byens seværdigheder, såsom museer og teatre, ligger inden for gåafstand. Du kan nemt komme til byens rekreative områder, saunaer og strande som f.eks. de populære offentlige bade i Rauhaniemi.

  • Ligger ved siden af banegården, mod Itenäisydenkatu, og 100 meter til fods fra banegården via Ratapihankatu.

Hämeenlinna – Scandic Aulanko

Spahotellet Scandic Aulanko ligger midt i det storslåede landskab ved søen Vanajavesi ved siden af det unikke rekreationsområde Puistometsä. Den tropiske spa har flere forskellige pools og saunaer, og der er masser at foretage sig i området på en længere hotelferie. Vidunderligt bløde badekåber og entré til spaen er inkluderet i prisen. Leder du efter indkvartering i centrum af Hämeenlinna? Scandic Hämeenlinna City ligger i centrum af byen ved gågaden Reska.

  • Der kører en lokal bus direkte fra banegården til spahotellets hoveddør.

Jyväskylä – Scandic Laajavuori

Spa-hotellet Scandic Laajavuori ligger i et råt terræn med mange muligheder for udendørsaktiviteter. Det nærliggende udendørs aktivitetscenter, Laajis, tilbyder mange sjove aktiviteter, og hotellet har en stor spa, der fuldender din ferie. Vidunderligt bløde badekåber og entré til spaen er inkluderet i prisen. Leder du efter indkvartering i centrum af Jyväskylä? To af vores hoteller ligger tæt på Jyväskylä banegård.

  • Der kører en lokal bus direkte fra Jyväskylä Travel Centre ved banegården til spahotellet.

Vaasa – Scandic Vaasa

Scandic Vaasa ligger tæt på centrum med gågader og på markedspladsen. Uanset om du ønsker et værelse med sauna eller jacuzzi, kan du vælge det værelse, der passer dig bedst, fra vores store udvalg af værelser. Vores moderne værelser på den øverste etage har en fantastisk udsigt over Vaasas tage. Hvis du vil have en fredfyldt pause i fantastiske omgivelser ved havet, er Scandic Waskia og den nærliggende Tropiclandia Spa det perfekte valg til et dejligt spaophold.

  • Banegården ligger blot 250 meters gang fra Scandic Vaasa.

Rovaniemi – Scandic Rovaniemi City

Rejs bekvemt med nattoget, og oplev det enestående landskab og magiske Lapland. Scandic Rovaniemi City ligger ved en gågade i centrum. Hotellet tilbyder et bredt udvalg af moderne værelser med noget for enhver smag. Til familierne er der værelser med køjesenge, mens en luksuriøs suite med altan er perfekt til selvforkælelse. Mens du er i Rovaniemi, kan du benytte dig af muligheden for en vandretur til Kuninkaanlaavu, gå tur ved Ounasvaara og besøge spændende museer som Arktikum og Korundi.

  • Hotellet ligger 1,3 km fra banegården, 15 minutter til fods.