Tilbring en weekend i Helsinki

Helsinki er den perfekte by til en afslappende weekendtur! Alting er inden for rækkevidde i denne tætpakkede by, og du kan hurtigt komme til de forskellige steder.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

De bedste tips til en weekendtur

Fantastiske kulinariske oplevelser

Helsinki har et væld af alsidige og livlige restauranter. Nye restauranter åbner så tit, at selv de lokale konstant finder nye steder at spise. Udover berømte kokkes førsteklasses restauranter og smarte restauranter i de forskellige bydele bør du også holde udkig efter byens street food og events.

En prægtig kulturel by

Der er masser at beundre i Helsinkis gadebilleder. Byen er domineret af prægtige bygninger i Art Nouveau-stil. Det er sjovt at beundre bygningerne og deres utallige detaljer rundt omkring i byen.

Det er en god idé at passe et besøg til et af Helsinkis mange teatre ind i din weekendtur. Der er forestillinger på både store og små scener. Der arrangeres også utallige festivaler og koncerter i Helsinki, så det er en god idé at læse byens begivenhedskalender omhyggeligt.

Der er allerede over 80 museer i Helsinki. Udover de mest kendte museer Ateneum og Kiasma er der for eksempel indrettet mange museer i gamle herskabshuse.

Overnatning i Helsinki

Scandic har fem hoteller i Helsinkis bedste områder.