Tilbring en weekend i Helsinki

Helsinki er den perfekte by til en afslappende weekendtur! Alting er inden for rækkevidde i denne tætpakkede by, og du kan hurtigt komme til de forskellige steder.

De bedste tips til en weekendtur

Fantastiske kulinariske oplevelser

Helsinki har et væld af alsidige og livlige restauranter. Nye restauranter åbner så tit, at selv de lokale konstant finder nye steder at spise. Udover berømte kokkes førsteklasses restauranter og smarte restauranter i de forskellige bydele bør du også holde udkig efter byens street food og events.

En prægtig kulturel by

Der er masser at beundre i Helsinkis gadebilleder. Byen er domineret af prægtige bygninger i Art Nouveau-stil. Det er sjovt at beundre bygningerne og deres utallige detaljer rundt omkring i byen.

Det er en god idé at passe et besøg til et af Helsinkis mange teatre ind i din weekendtur. Der er forestillinger på både store og små scener. Der arrangeres også utallige festivaler og koncerter i Helsinki, så det er en god idé at læse byens begivenhedskalender omhyggeligt.

Der er allerede over 80 museer i Helsinki. Udover de mest kendte museer Ateneum og Kiasma er der for eksempel indrettet mange museer i gamle herskabshuse.

Overnatning i Helsinki

Scandic har fem hoteller i Helsinkis bedste områder.