Besøg smukke Norge

Bo på ét af vores mange hoteller i Norge - fra højt oppe nord for polarcirklen og helt ned til det sydlige Norge. Om du rejser alene, med din partner eller familie og venner sp har vi den perfekte destination og det perfekte hotel til anledningen. Vi tilbyder destinationer og hoteller til enhver smag og ethvert behov. Nyd morgener med udsigt over betagende fjorde eller følg med i det travle liv i byen eller på havnen.

Bergen - indgangen til fjordene

Bergen - omringet af bjerge

Bergen har en dramatisk kystlinje og ikoniske Bryggen har fået en plads på UNESCOs verdensarvsliste. Gå langs billedsmukke bygninger og besøg de små butikker og caféer. Tag en tur med Fløibanen (kabelbane), der er et af Bergens mest populære attraktioner. Du kan køre med Fløibanen til Fløyfjellet, der er et af de syv fjelde i Bergen og hjemsted for fantastiske gåruter. Besøg Ulriken, det højeste af de syv bjerge, hvor udsigten over Bergen er ubeskrivelig. Hop på en bådtur og forkæl dig selv med skaldyr. Restauranterne tilbyder ofte 'dagens fangst' og friskere fisk og skaldyr har du formentligt ikke fået før. Bergen ligger tæt på Hardanger regionen og den verdensberømte klippeformation Trolltunga. Tør du besøge Trolltunga?

Oplev Skuteviken

Denne del af Bergen er ligeså gammel som byen selv. Her kan du mærke historiens vingesus, når du går på de smalle brostensbelagte gader og ser på de gamle træhuse. Hold masser af kaffepauser på de små, charmerende caféer. 

Afslut dagen med en fantastisk udsigt

Tæt på det berømte Grieghallen ligger Scandic Ørnen, det perfekte sted at overnatte og du får ikke en bedre udsigt end fra hotellets restaurant og bar på 13. etage. Lobbyen på Hotel Norge by Scandic er det perfekte mødested til en drink i den stilfulde bar. 

Trondheim - lokal mad og en myriade af restauranter

Den kulturelle by Trondheim er et besøg værd hele året rundt. Berømte seværdigheder som Nidaros katedralet, den gamle by Bakklandet og Gamle Bybro. Hvis du elsker at spise og opleve lokale madretter og traditioner, så er du kommet til det helt rettet sted. Caféer, restauranter og lokalbrygget øl. Hvis vejret er godt, anbefaler vi at du tager på en bådtur til den historiske ø Munkholmen. Vores hoteller i Trondheimligger lige i hjertet af byen, tæt på shopping, aktiviteter og seværdigheder. 

Stavanger - ekstraordinære Preikestolen og Kjerag i Lysefjorden

Stavanger er kendt for sine dramatiske og smukke naturoplevelser. Tag med en sightseeingbåd på Lysefjorden, eller snør vandrestøvlerne og se den fantastiske udsigt fra Preikestolen eller Kjerag. Stavanger og hele regionen tilbyder et bredt udvalg af kulturelle events og i den gamle bydel er der gode shoppingmuligheder og masser af restauranter at vælge mellem. 

Oslo - levende by ved den indre fjord

Sommer i Oslo betyder festivaller, fra Oslo Jazz-festival til Findings Festival med pop og elektronisk musik. Nyd livet på Aker Brygge, picnic i parken eller middag på en restaurant på Tjuvholmen. Hvis du ikke allerede har besøgt Vigeland skulpturpark, er dette et must-see. Gå en tur mellem 200 skulpturer af mennesker i forskellig størrelse og form - det giver parken en helt unik følelse af galskab og glæde på samme tid. 

Andre populære destinationer

Sandefjord

Bo på Scandic Park Sandefjord, tæt på havnen, byens centrum og store udendørs arealer. Sandefjord summer af liv og her er altid mange kulturelle begivenheder som lokal cabaret forestillinger og de to festivaller Fjordfesten og Fjordjazz. Byens museer og naturlige attraktioner er åbne hele året rundt. 

Tjöme

Scandic Havna Tjöme har en idyllisk beliggenhed lige ved vandkanten, tæt på strande og smuk natur. I byen finder du charmerende gallerier, caféer, restauranter samt fred og ro. Byen Tønsberg ligger en kort køretur væk, her er der et festligt natteliv med restauranter og barer. 

Bodø

Bodø er lig havet og oplevelser på eller fra vandet. Tag på en enestående fjord-safari, sejltur, fisketur eller kom tæt på havørne. For de adrenalinhungerende anbefaler vi en RIB safari til verdens stærkeste tidevandsstrøm Saltströmmen, det er en tur du aldrig glemmer. 

Grimstad

Oplev ægte sydnorsk idyl i den idylliske og charmerende by Grimstad. Byen er kendt som 'poeternes by' og du kan finde beskrivelser af den i bøger af både Ibsen og Hamsun.Besøg de smukke skær, tag på fisketur eller lej en cykel og oplev byen helt tæt på. Vores hotel i Grimstad, Scandic Grimstad, ligger helt centralt og er derfor den perfekte base til dine eventyr.