MK_Bergen_Hotel_Norge_Lobby_.jpg
MK_Bergen_Hotel_Norge_Lobby_.jpg Lobby_3_etg_Hotel_Norge.jpg MK_Bergen_Hotel_Norge_Hotelroom.jpg Eksteri-r_Hotel_Norge.jpg Mezanin_Hotel_Norge_copyright_www_mir_no.jpg Konferanse_Hotel_Norge.jpg

Hotel Norge by Scandic

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Hotel Norge by Scandic er et af vores signaturhoteller. Hotellet åbner den 29. juni 2018 efter en komplet renovering. Det bliver mere end bare et hotel. Det bliver et mødested, hvor den lokale arv møder en moderne, international atmosfære, som giver en helt unik oplevelse.

Read more about Hotel Norge by Scandic

Hotel Norge by Scandic får 415 nye værelser, 11 juniorsuiter, 5 mastersuiter og 1 præsidentsuite. Suiterne får en fantastisk udsigt, og en af suiterne får sin helt egen jacuzzi. Vi tilbyder to etager med barer og restauranter, der danner rammen om et moderne mødested.

Hotel Norge by Scandic ligger i hjertet af byen, omgivet af bjergene De Syv Søstre og tæt på Fløibanen, og har dermed Bergens bedste placering. Alt fra spændende butikker, caféer, kunst og kultur til imponerende naturoplevelser er lige i nærheden.

The hotel opens June 29, 2018.

Beliggenhed og kontaktinformation

Hotel Norge by Scandic Telefon

+47 917 78 838

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Hotel Norge by Scandic Adresse

Nedre Ole Bullsplass 4
Bergen