Lobby
Lobby IMG_9621_justert.jpg Nova_Copyright_Francisco_Munoz_Hotel_Norge_by_Scan.jpg

Hotel Norge by Scandic

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Hotel Norge slog første gang dørene op i 1885, og det er siden blevet et ikon og et af Bergens mest prominente hoteller. Den 29. juni 2018 åbner vores hotel igen efter en komplet renovering. Det bliver et moderne og livligt mødested, hvor det lokale møder det internationale i en pulserende og unik atmosfære.

Read more about Hotel Norge by Scandic

Hotel Norge får mere end 415 nye og elegante værelser med nordisk design og smukke vinduer fra gulv til loft. Vi tilbyder 14 store juniorsuiter, 2 mastersuiter og 1 præsidentsuite på 60 kvm. Alle vores suiter har terrasse og en fantastisk udsigt. En af vores suiter har også sauna og jacuzzi på terrassen.

Hotel Norge tilbyder altid en høj kvalitet og standard med moderne og smukt design. Vi ønsker at være et mødested for hotelgæster, besøgende og lokale. Derfor får vi 3 etager med barer og restauranter, som kombinerer de bedste ingredienser fra Norge og den vestlige del af landet med internationale smagsoplevelser, godkendt af Ørjan Johannesen, guldvinder af Bocuse d’Or.

Beliggenhed og kontaktinformation

Hotel Norge by Scandic Telefon

+47 55554000

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Hotel Norge by Scandic Adresse

Nedre Ole Bullsplass 4
Bergen