Konferanse_Hotel_Norge.jpg
Konferanse_Hotel_Norge.jpg

Hotel Norge by Scandic

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Tilbage til hotel

Møde og konference

Vores mødelokaler er fleksible og moderne indrettet. Her får du en varm og indbydende atmosfære med moderne, skandinavisk design. Værelserne har smukke farver, behagelig indretning og stemningsbelysning.

Vi tilbyder 3 store mødelokaler (der kan kombineres til ét stort lokale), 4 bestyrelseslokaler, 1 mødesuite og 3 private lokaler. Vores møderådgivere hjælper hellere end gerne med planlægning og gennemførelse, så mødet lever op til dine forventninger.

Igennem de store vinduer på 2. sal har du en unik udsigt, og Lille Lungegårdsvann søen føles næsten som om, den flyder direkte ind i vores unikke møde- og konferenceafdeling med en høj international standard. Mødelokalerne er veludstyrede, fleksible og moderne med en fantastisk atmosfære. I vores 4 boardrooms, 1 meeting suite 3 chambre separee og et stort lokale til de rigtig store møder, har vi plads til både professionelle og sociale events med de lækerste menuer. 

På 1. sal har vi et stort ballroom med plads til op til 300 gæster. Det er det perfekte udgangspunkt for et hvilken som helst professionelt, privat eller socialt arrangement - herunder bestyrelsesmøder, produktlanceringer, middagsselskaber, bryllupper, førdselsdages eller andre særlige anledninger.

Mødeafdelingen åbner i september 2018.