Book hotel

Solsiden er et af Trondheims mest populære og livlige områder med et bredt udvalg af butikker og restauranter. Dette hotel har den perfekte beliggenhed, hvis du ønsker at udforske Trondheim med din familie og venner.

Read more about Scandic Solsiden

Scandic Solsiden har en barception og butik, hvor du finder et udvalg af drikkevarer, snacks og drinks. Vores lækre og sunde morgenmad serveres i vores store morgenmadsrestaurant. Vores moderne værelser og fællesområder blev renoveret i 2019. Der tilbydes fri WiFi til alle hotellets gæster.

Når du rejser til smukke Trondheim, anbefaler vi at du udforsker Solsiden eller tager en tur langs Nidelven. Prøv også “Trampe”, verdens eneste cykelelevator. Tag løbeskoene på, tag din fiskestang med eller nyd et forfriskende bad ved Ladestien, et populært og historisk udendørs område med udsigt over Trondheimsfjorden. Grupper kan arrangere udflugter til den idylliske ø Tautra med mulighed for ølsmagning. Hotellet ligger omkring 30 minutters kørsel fra Trondheim lufthavn.

4.0 839 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 2055 0097
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Solsiden Telefon

+47 21614600

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Solsiden Adresse

Beddingen 1
Trondheim

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

meeting room tbl at scandic solsiden in trondheim norway

Vi har stor erfaring med at arrangere alt fra små arrangementer til større møder. Vores 6 mødelokaler byder på mange løsninger og gode faciliteter med kapacitet til op til 30 personer.

Book et mødelokale