Book hotel

Bo centralt for enden af gågaden i den charmerende Haugesund. Byen er berømt for sine mange festivaler, som f.eks. den populære Sildajazz. Nyd Karmøys sandstrande og vandreruter i de lokale bjerge. Arranger effektive møder, blot 15 minutter fra lufthavnen.

Read more about Scandic Haugesund

Bo centralt for enden af gågaden i den charmerende Haugesund. Byen er berømt for sine mange festivaler, som f.eks. den populære Sildajazz. Nyd sandstrandene i Karmøy og vandreruter i de lokale bjerge. Arranger effektive møder, blot 15 minutter fra lufthavnen.

Scandic Haugesund ligger centralt for enden af gågaden i den charmerende Haugesund. Haugesund ligger lige ved Karmsundet og tilbyder mange muligheder for at nyde fjorde, bjerge, sandstrande og skiløb, heriblandt vandreruter i de lokale bjerge og sandstrande i Karmøy. Byen er det perfekte udgangspunkt, hvorfra du kan opleve ture til tre af de mest berømte bjergtinder i Norge: Preikestolen, Kjeragbolten og den imponerende Trolltunga. Haugesund er også berømt for sine mange festivaler, som f.eks. Sildajazz, den norske filmfestival og Vikingefestivalen. Hvis det er kultur, du er ude efter, kan du besøge byens mange gallerier og museer. Vores hotel ligger bare 15 minutter fra Haugesund lufthavn og fem minutters kørsel fra speedbådsterminalen.

4.0 330 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Haugesund Telefon

+47 21 61 41 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Haugesund Adresse

Kirkegata 166
Haugesund