Book hotel

Bo i centrum lige ved kajen, hvor Hurtigrutens færge lægger til. Oplev den spektakulære natur, den verdensberømte Nordkap og idylliske Honningsvåg. Hotellet er den perfekte base, når du vil udforske området og nyde aktiviteterne for både unge og gamle.

Read more about Scandic Honningsvåg

Vi har 174 fleksible værelser, der både er egnede til dem, der rejser alene eller med venner og familie. Det er en ideel base, når du vil udforske omgivelserne. Hotellet tilbyder en lækker morgenmadsbuffet om morgenen, med sunde og økologiske valgmuligheder samt søde fristelser. I vores døgnåbne butik i lobbyen tilbyder vi et udvalg af snacks og drikkevarer. Hvis du ankommer til hotel Scandic Honningsvåg i bil, kan du parkere lige uden for hotellet. Som gæst på vores hotel har du adgang til fri WiFi på dit værelse og på fællesområder. Bemærk: Hotel Scandic Honningsvåg er et sæsonhotel, der er åbent fra maj til september.

Hotel Scandic Honningsvåg ligger centralt ved havnen, hvor Hurtigrutens færge lægger til. Hotellet er en ideel base, når du vil udforske det spændende område. Honningsvåg tilbyder en række aktiviteter og udflugter, såsom safarier med kongekrabber og fugle. Dette indbydende sted er kendt som den nordligste by både i Norge og i verden, og Nordkap er kun 35 km væk. Turen dertil går gennem et smukt landskab, der er en oplevelse i sig selv. Det er nemt at arrangere ture til naboøerne, hvor du kan opleve en spektakulær natur. Under de rette vejrforhold kan du være heldig at se nordlyset danse på vinterhimlen. Hotellet ligger omkring 3,5 km fra Honningsvåg Valan lufthavn, som er ca. 5 minutter i taxa.

Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Honningsvåg Telefon

+47 78477220

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Honningsvåg Adresse

Nordkappgata 4
9750