Book hotel

Bo i centrum lige ved kajen, hvor Hurtigrutens færge lægger til. Oplev den spektakulære natur, den verdensberømte Nordkap og idylliske Honningsvåg. Hotellet er den perfekte base, når du vil udforske området og nyde aktiviteterne for både unge og gamle.

Read more about Scandic Honningsvåg

Vi har 174 fleksible værelser, der både er egnede til dem, der rejser alene eller med venner og familie. Det er en ideel base, når du vil udforske omgivelserne. Restauranten byder på en lækker morgenmad hver morgen og en aftenbuffet om aftenen. Vores bar er et rart sted at slappe af efter en lang dag, eller hvis du vil have en aperitif før aftensmaden. Hvis du ankommer til Scandic Honningsvåg i bil, kan du parkere lige uden for hotellet. Som gæst på vores hotel har du adgang til fri WiFi. Bemærk: Scandic Honningsvåg er et sæsonhotel, der er åbent fra maj til september.

Scandic Honningsvåg ligger centralt ved havnen, hvor Hurtigrutens færge lægger til. Hotellet er en ideel base, når du vil udforske det spændende område. Honningsvåg tilbyder en række aktiviteter og udflugter, såsom safarier med kongekrabber og fugle. Dette indbydende sted er kendt som den nordligste by både i Norge og i verden, og Nordkap er kun 35 km væk. Turen dertil går gennem et smukt landskab, der er en oplevelse i sig selv. Det er nemt at arrangere ture til naboøerne, hvor du kan opleve en spektakulær natur. Under de rette vejrforhold kan du være heldig at se nordlyset danse på vinterhimlen. Hotellet ligger omkring 3,5 km fra Honningsvåg Valan lufthavn, som er ca. 5 minutter i taxa.

2.5 260 anmeldelser fra TripAdvisor

Temporarily closed
This is a seasonal hotel and will re-open June 2021. Stay at nearby Scandic Bryggen for your stay in Honningsvåg/North Cape.

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Honningsvåg Telefon

+47 78477220

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Honningsvåg Adresse

Nordkappgata 4
9750

Hotel på kort Vis hotel på kort