Book hotel

Her er du omgivet af et betagende landskab, så langt øjet rækker. Et perfekt udgangspunkt til at opleve nordkapplateauet, storslået natur og mange spændende aktiviteter. Hvis du er heldig, kan du opleve både nordlys og rensdyr på nært hold. Start din dag med en lækker morgenmadsbuffet, fyldt med sunde og økologiske valgmuligheder og forskellige søde fristelser. Bemærk: Hotel Scandic Nordkapp er et sæsonhotel, der kun er åbent fra midten af maj til midten af september.

Read more about Scandic Nordkapp

Vi tilbyder 290 fleksible værelser, der både er egnede til dem, der rejser alene, og til grupper af venner eller familier. Det er et ideelt udgangspunkt til at udforske denne spændende destination. Vores store og lavvu-inspirerede morgenmadsrestaurant tilbyder en lækker morgenmadsbuffet om morgenen, fyldt med sunde og økologiske valgmuligheder og søde fristelser. Hotellet har en barception og døgnåben butik med et udvalg af drikkevarer, snacks og drinks. Hvis du ankommer til hotellet i bil, er der parkeringspladser lige udenfor.

Hotel Scandic Nordkapp ligger lige uden for Honningsvåg og bare 30 km fra nordkapplateauet. Hotellet er omgivet af et enestående landskab, med storslået natur, så langt øjet rækker. Den tætte beliggenhed på Skipsfjord gør det til det hotel, der ligger tættest på nordkapplateauet. Honningsvåg tilbyder mange spændende aktiviteter og udflugter for besøgende i alle aldre. Det er nemt at arrangere ture til naboøerne, og du bør ikke gå glip af deres spektakulære natur. Under de rette vejrforhold vil du være i stand til at se nordlyset danse på vinterhimlen. Honningsvåg Valan lufthavn ligger ca. seks km derfra, og køreturen er på under 10 minutter.

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Nordkapp Telefon

+47 78 47 72 60

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Nordkapp Adresse

Skipsfjorden
Honningsvåg