Book hotel

Scandic Vestfjord Lofoten

Et destinationshotel i smukke omgivelser for aktive personer, som vil slutte dagen med en god nats søvn i en komfortabel seng. Scandic Vestfjord Lofoten ligger på kajen i centrum af Svolvær med fjelde og havet som sine nærmeste naboer.

Read more about Scandic Vestfjord Lofoten

Vores hotel har 63 værelser, som alle har deres egen identitet og charme. Vi har et fitnessrum med løbebånd og frivægte. Vores morgenmad serveres i morgenmadsrestauranten, som har plads til 100 personer. Du vil finde både sunde og økologiske valgmuligheder samt forskellige søde fristelser. I vores lobby har vi flere komfortable siddeområder, hvor vores gæster kan mødes eller blot slappe af med en god bog, og en døgnåben butik med et udvalg af snacks og drikkevarer.

I Lofoten kan du gøre hvad som helst! Her får du mulighed for at prøve spændende aktiviteter både om sommeren og vinteren. Uanset om du foretrækker fjeldvandring, dybhavsfiskeri, kultur eller god mad, er dette hotel det perfekte udgangspunkt. Vores hotel ligger tæt på centrum af Svolvær, havet og Lofotens takkede fjelde.

Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Vestfjord Lofoten Telefon

+47 76 07 08 70

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Vestfjord Lofoten Adresse

Fiskergata 46
Svolvær