Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Velkommen til Scandic Grensen. Vores charmerende boutique-hotel lige midt i Oslo. Med et pulserende byliv lige uden for vores dør kan du nyde alt det, denne hovedstad har at byde på, lige så snart du sætter foden udenfor.

Read more about Scandic Grensen

Vores værelser er fyldt med effektive og intelligente løsninger, udelukkende med meningsfulde detaljer. Du kan oplade din telefon og computer med både USB og stikkontakter på alle værelser. Få en god nattesøvn i vores utroligt bløde og komfortable dobbeltsenge, og tag et afslappende brusebad under vores luksuriøse regnbrusere. Vi serverer Scandics prisbelønnede morgenbuffet hver morgen i vores loungeområde, og du finder alt, hvad du behøver, i vores butik. Det er uanset, om du er ude efter noget lækkert eller har glemt din tandbørste.

Alt, hvad Oslo har at byde på, er inden for nem rækkevidde på Scandic Grensen, heriblandt kultur og historie for ikke at glemme det bedste inden for shopping, restauranter og natteliv. På vores hotel kan du arbejde, spise, drikke, holde møde og slappe af med venner eller kolleger. Som på hele hotellet er der i vores lounge fri WiFi og masser af stikkontakter, hvilket gør det til det perfekte sted at sætte sig, logge ind og få noget arbejde fra hånden eller blot at være social.

4.0 677 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Grensen Telefon

+47 23 15 52 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Grensen Adresse

Grensen 20
Oslo