Book hotel

Velkommen til Scandic Grensen. Vores charmerende boutique-hotel lige midt i Oslo. Med et pulserende byliv lige uden for vores dør kan du nyde alt det, denne hovedstad har at byde på, lige så snart du sætter foden udenfor.

Read more about Scandic Grensen

Vores værelser er fyldt med effektive og intelligente løsninger, udelukkende med meningsfulde detaljer. Du kan oplade din telefon og computer med både USB og stikkontakter på alle værelser. Få en god nattesøvn i vores utroligt bløde og komfortable dobbeltsenge, og tag et afslappende brusebad under vores luksuriøse regnbrusere. Vi serverer Scandics prisbelønnede morgenbuffet hver morgen i vores loungeområde, og du finder alt, hvad du behøver, i vores barception og døgnåben butik. Det er uanset, om du er ude efter noget lækkert eller har glemt din tandbørste.

Alt, hvad Oslo har at byde på, er inden for nem rækkevidde af Scandic Grensen, heriblandt kultur og historie for ikke at glemme det bedste inden for shopping, restauranter og natteliv. På vores hotel kan du arbejde, spise, drikke, holde møde og slappe af med venner eller kolleger. Som på hele hotellet er der i vores lounge fri WiFi og masser af stikkontakter, hvilket gør det til det perfekte sted at sætte sig, logge ind og få noget arbejde fra hånden eller blot at være social.

3.5 818 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 2055 0451
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Grensen Telefon

+47 23 15 52 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Grensen Adresse

Grensen 20
Oslo