Scandic Helsfyr, Oslo, shop
Scandic Helsfyr, Oslo, shop Scandic Helsfyr, Oslo, restaurant Scandic Helsfyr, Oslo, superior, room, accessible, hcp, handicap

Scandic Helsfyr

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Ideelt til alt fra små møder til store konferencer, bare fem minutter fra lufthavnsbussen og metroen. Perfekt til produktive forretningsrejser, inden for kort afstand af Valle Hovin skøjtebane, Valhall Arena og Oslo centrum.

Read more about Scandic Helsfyr

Vores hotel har en restaurant med plads til op til 230 gæster med 2 buffetområder – perfekt til konferencer og møder. Intermezzo og Hov Inn Kro serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Hold dig i form i vores moderne fitnessrum, eller slap af i vores sauna. Gæster, som ankommer i bil, har fri parkering uden for vores hotel. Vi tilbyder også fri WiFi til alle gæster på vores hotel.

Vores hotel ligger 40 km fra Oslo Gardermoen lufthavn og fem minutters gang fra lufthavnsbussen og Helsfyr metrostation, som hurtigt bringer dig ind til Oslo centrum. Munchmuseet og den botaniske have ligger også i området, foruden koncerter og events på Valle Hovin og Valhall Arena.

3.5 631 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Helsfyr Telefon

+47 22 92 22 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Helsfyr Adresse

Strømsveien 108 / GPS: Innspurten 9
Oslo