Tilbage til hotel

Træning

Vi har det største fitnessrum i Norden på over 1.000 kvm. Uanset om du er gæst på vores hotel eller besøgende, kan du nyde godt af det sidste nye inden for udstyr og fitnessmaskiner.

Med sin omfattende sportshistorie har Holmenkollen altid været et knudepunkt for alle, både lokale motionister og internationale topatleter. Derfor er vi så glade for at kunne tilbyde vores hotel- og konferencegæster træningsfaciliteter, der passer til omgivelserne og alle de uforglemmelige minder, som Holmenkollens sportsarena har skabt. Move by Holmenkollen Fitness er et avanceret træningscenter, der tilbyder alt, hvad du har brug for med hensyn til udstyr, vejledning og inspiration til at nå dine fitnessmål. Et sted, hvor god service og fleksibilitet er i højsædet, så du kan træne præcis, som du ønsker og har brug for det.

Dette er, hvad du kan finde her:

  • Fuldt udstyret fitnessafdeling med løbebånd, spinningcykler, romaskiner, SkiErg-maskiner og crosstrainere
  • Komplet udvalg af træningsudstyr til hele kroppen
  • Kardiozone, stræk-/kernezone, rig, løftezone
  • Styrketræningsområde til bænkpres, squats og dødløft
  • Område til funktionel styrketræning og udstrækning
  • Vores egen Performance-afdeling med det bedste inden for cykler, romaskiner, løbebånd, osv.

Som hotelgæst har du adgang til disse områder

Move Basic-afdelingen – her er gratis adgang for både hotelgæster samt besøgende på vores hotel. Vores Basic-afdeling tilbyder dig et fuldt udstyret 600 kvm træningscenter med alt det udstyr, der kan forventes af et fuldt udstyret fitnesscenter. Basic-afdelingen består af 6 forskellige zoner, der er delt op i midten af en enestående 40 meter lang løbebane, som er integreret i gulvet.

MOVE Performance-afdelingen – tilbyder lidt ekstra plads til at bevæge sig rundt i og mere avanceret træningsudstyr til dem, der sætter pris på dette. Denne afdeling på 400 kvm består af 4 forskellige zoner (hvor personlig træning og funktionalitet er i fokus), en måtte af kunstgræs, et stort gruppelokale og en eksklusiv lounge. Her finder du også en kaffe-/vandstation samt en håndklædeservice og dit eget personlige skab. Du betaler 250 NOK for at benytte dig af dette træningstilbud. 

Ikke-overnattende gæster er selvfølgelig velkomne i Move by Holmenkollen Fitness. Flere oplysninger om priser og medlemskab vises her

Indendørs pool

Poolbredde: 4 m
Poollængde: 8 m
Pooldybde fra: 1 m
Pooldybde til: 2 m

Fitnessrum

Almindelige åbningstider: 06:00 - 23:00
Åbningstider i weekend: 06:00 - 17:00

Sauna

Almindelige åbningstider: 08:00 - 20:00
Åbningstider i weekend: 08:00 - 18:00
Separat sauna for mænd og kvinder: Nej