Scandic Holmenkollen Park, bar
Scandic Holmenkollen Park, bar Holmenkollen Park, Bar, Lounge Scandic Holmenkollen Park, restaurant

Scandic Holmenkollen Park

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Vores kokke og tjenere på Scandic Holmenkollen Park har et passioneret forhold til mad og vin, og mange af dem er blandt de bedste i Norge! Vi er utrolig stolte af dette, og det inspirerer også vores andre dygtige medarbejdere.

Vores restauranter er spændende mødesteder for forskellige kulturer og enhver smag. Udenlandske gæster, som ønsker at opleve det enestående norske præg, samt lokale, der søger eksotiske oplevelser. Nogle gange ved samme bord. Her finder du menuer, der fascinerer, overrasker, glæder og forfører dig. Nogle er helt norske, mens andre har et italiensk, fransk eller østasiatisk præg. Vores absolut top-restaurant, De Fem Stuer, lever op til selv de mest krævende gæsters forventninger. Men vi tilbyder selvfølgelig også mere enkle alternativer til dem, som er ude efter noget hurtigere og mere uformelt.