Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Holmenkollen Park, bar
Scandic Holmenkollen Park, bar
Tilbage til hotel

Park Café

Slap af med venner, eller mød forretningskolleger over en afslappet kop kaffe, brygget af en af vores baristaer.

Park Café ligger i den travle hotellobby, med en skøn udsigt over Oslo fjord. Bed en af vores uddannede baristaer om en kop kaffe eller te, og forkæl dig selv med noget sødt. Dette er stedet til at slappe af med venner, surfe på nettet eller blot tale forretning.

Åbningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sun 17:00-22:00
Cafe: Mon-Thu 10:00-23:00, Fri 10:00-00:00, Sat 11:00-00:00, Sun 11:00-23:00
Bar: Mon-Thu, Sun 13:00-23:00, Fri-Sat 13:00-00:00