Spa og wellness

Kom og nyd vores skønne spaafdeling med swimmingpool.Du kan blive forkælet og få behandling i vores afslappende og smukke Artesia Spa eller benytte dig af vores andre behagelige spafaciliteter, såsom en opvarmet pool, sauna, koldt brusebad, dampbad og en vidunderlig afslapningsafdeling med sovebrikse. Du har også fri adgang til vores ultramoderne fitnessrum, hvis du ønsker det.

Artesia SPA er attraktiv, moderne og stilfuld med en lang række faciliteter. Her kan du forkæle både krop og sjæl og få ny energi i løbet af din ellers travle dag. Vores Artesia Spas wellnesscenter har 9 behandlingsrum med 11 brikse, hvor du kan vælge mellem et bredt og fristende udvalg af behandlinger til hud- og kropspleje, medicinsk hudpleje og massager, for hvilke der tilbydes en række forskellige teknikker.

To af vores behandlingsrum er dedikeret til de populære DUO-behandlinger, hvor to personer kan få en massage i samme rum.

Der kommer snart flere oplysninger om de behandlinger, vi tilbyder.

Åbningstider

Mandag-lørdag 08.00-20.00

Søndag 08.00-18.00

Indgang til The Pool & Spa skal reserveres i god tid før dit ophold på grund af begrænset kapacitet.

Aldersgrænse

16 år. Minimumsalderen er 5 år. NB! Børn i alderen 5 til 15 år kan bruge poolområdet, når de ledsages af en voksen hotelgæst, mandag til fredag fra 08.00 til 10.00 og lørdag til søndag fra 08.00 til 10.00. Svømning er tilladt på egen risiko. 

Poolbredde: 4 m
Poollængde: 8 m
Minimum pooldybde: 1 m
Maksimale pooldybde: 2 m

Adgangsgebyr Artesia SPA og poolområde

For nuværende hotelgæster over 16 år:

Mandag-fredag 195 NOK

Lørdag-søndag 250 NOK

For børn under 16 år (ledsaget af en registreret gæst) er adgang gratis.

Adgang er inkluderet

Spafaciliteter, håndklæde, badekåbe, tøfler og vand (med eller uden brus). Der er håndklæder i receptionen i Artesia.