Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic_Lillestr-m_restaurant.jpg
Scandic_Lillestr-m_restaurant.jpg
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

I restaurant Bruket serverer vi autentiske smagsoplevelser i en afslappende og åben atmosfære. Med udgangspunkt i bedstemors klassiske opskrifter, men med et moderne og urbant twist, skaber vi spændende retter af lokale ingredienser. Vores passion er at servere noget lækkert for alle vores gæster, uanset allergier og diætkrav. Hos Bruket ved vi, hvor vigtigt det er at tage ansvar, og derfor anvender vi hele dyret i vores madlavning. Velkommen til mindeværdige madoplevelser i Lillestrøm!