Room picture
Room picture Facade image Lobby

Scandic Lillestrøm

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Endnu en fantastisk grund til at holde et møde! Vores spritnye, centrale hotel ligger 50 meter fra Lillestrøm banegård, et transportknudepunkt med direkte tog til Oslo lufthavn på kun 12 minutter – og inden for gåafstand af Norges varemesse. Dertil kan du tilføje en moderne indretning inspireret af byens historie, et helt nyt mødekoncept og en restaurant med ambitioner om at blive Lillestrøms bedste. Det er nemt at samles og hygge sig på vores hotel – du er mere end velkommen!

Scandic Lillestrøm åbner den 9. januar 2018.

Read more about Scandic Lillestrøm

Vores nye 12-etagers hotel ved Lillestrøms banegård er den højeste bygning i området. Her er 220 værelser og 500 kvm med møde- og konferencefaciliteter. Vores hotel åbner den 9. januar 2018

Lillestrøm ligger kun 20 km nordøst for Oslo, med gode togforbindelser til både Oslo centrum og Oslos lufthavn Gardermoen. Scandic Lillestrøm bliver bygget på en fantastisk placering tæt på offentlige transportmuligheder og med et stort udvalg af shopping og restauranter lige uden for døren.

Nytt hotell – åpner 9. januar 2018!

Vi er åpen for booking, men merk at hotellet ikke står klart før tirsdag 9. januar 2018.

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Lillestrøm Telefon

+47 23 00 23 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Lillestrøm Adresse

Stillverksveien 28
Lillestrøm

Scandic Lillestrøm