Book hotel

Bo blot 6 minutter fra lufthavnen Gardermoen, som ferie- eller weekendrejsende eller hvis du skal arrangere din næste konference. Hotellet tilbyder fleksible møde- og konferencelokaler, der kan rumme fra 5 til 500 personer. Om aftenen kan gæsterne hygge sig i den hyggelige bar.

Read more about Scandic Oslo Airport

Værelserne på Scandic Oslo Airport er store, lyse og indrettet i nordiske farver. Vi tilbyder moderne konferencefaciliteter for op til 500 deltagere. Hold din næste konference i lækre lokaler, der er kendt for sit unikke design og arkitektur med hensyn til et tidsløst design. Når du bor hos os kan du nyde god mad og drikke i vores to restauranter og i hotellets bar. Vores fitnessrum på hotellet er 84 kvm og ligger i lyse og luftige lokaler, med alle de faciliteter, man har brug for til effektiv og varieret træning.

Scandic Oslo Airport blev vinder af Innovation Design Prisen 2011 med dets universelle design, kvalitet og elegance. Dette er det første hotel, du møder, når du kommer fra terminalen i Oslo Lufthavn, Gardermoen. Hotellets bygning er både rummelig og imødekommende og kan prale af fremragende konferencefaciliteter. Hotellet er perfekt for dem, der ønsker at bo uden for byen, tæt på lufthavnen.

4.0 1393 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 2055 0017
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Oslo Airport Telefon

+47 23 15 59 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Oslo Airport Adresse

Ravinevegen 15
Gardermoen

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Meeting room

På Scandic Oslo Airport kan vi klare møder og konferencer for op til 500 personer i direkte forbindelse med Gardermoen Lufthavn. Vælg mellem vores grupperum, bestyrelsesrum, saloner og fællesrum. Alle vores mødelokaler er opkaldt efter flyselskaber.

Book et mødelokale