Scandic Oslo Airport

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

På Scandic Oslo Airport kan du vælge mellem vores to moderne og rumlige restauranter.

Restaurantbooking

+47 23155900

Vores store restaurant benyttes af både hotel- og mødegæster, og her serverer vi en herlig morgenmadsbuffet med et stort udvalg af økologiske varer. Restauranten tilbyder også en velsmagende frokostbuffet med alt fra sund mad til søde sager. Den mindre restaurant er et attraktivt alternativ for á la carte-gæster samt møder og gruppefrokoster.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:30-10:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun 18:00-22:00
Bar: Mon-Sat 17:00-23:30, Sun Closed