Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant Scandic Oslo Airport, Restaurant Breakfast Breakfast
Tilbage til hotel

Restaurant

På Scandic Oslo Airport kan du vælge mellem vores to moderne og rumlige restauranter.

Restaurantbooking

+47 23155900

Vores større restaurant er både åben for hotelgæster og mødedeltagere, og vi serverer en skøn morgenmadsbuffet med et stort udvalg af økologiske produkter. Restauranten tilbyder også en lækker frokostbuffet med alt fra sunde alternativer til fristende desserter. Den mindre restaurant er et godt valg til en à la carte-middag samt til møder og gruppefrokoster.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
 (Opening houres for easter 13.04.19 to 22.04.19: Mon-Sun 06:00-10:00)

Dinner: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun 18:00-22:00
Bar: Mon-Sat 17:00-23:30, Sun Closed (Easter periode 13.04.19 until 22.04.19: Mon-Sun Closed)