Book hotel

Overnat i hjertet af Oslo, lige ved Karl Johans gate og Operahuset, tæt på shopping, natteliv og restauranter. Tag sporvognen til den berømte Vigelandsparken, eller gå en tur langs Karl Johans gate og besøg kongeslottet.

Read more about Scandic Oslo City

Scandic Oslo Citys centrale beliggenhed byder på mange muligheder, især hvis du er på forretningsbesøg. Lufthavnstoget og Oslo Hovedbanegård er lige ved siden af hotellet. Om aftenen kan du finde de bedste underholdningssteder eller bare trække dig tilbage til hotellets indbydende lobbybar. Hotellet har en døgnåben shop med et udvalg af snacks og drikkevarer. Hvis du ønsker at motionere under dit ophold, er der et fitnessrum. Vi tilbyder fri WiFi på alle værelser og fællesområder.

Scandic Oslo City er blot et stenkast fra Karl Johans gate og Operahuset. Med sin centrale beliggenhed lige ved siden af Oslo Hovedbanegård er hotellet et perfekt udgangspunkt til at udforske Oslo. Lige udenfor finder du sporvognen til Vigelandsparken, Ekeberg skulpturpark eller shopping og natteliv i det populære område Grünerløkka. Hvis du har lyst til at udforske yderkanten af Oslo, er metrostationen lige foran hotellets hovedindgang, den giver let adgang til skibakken Holmenkollen, Skimuseet og butiksgaden Bogstadveien i bydelen Majorstuen.

3.5 1246 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 2055 0091
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Oslo City Telefon

+47 23 10 42 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Oslo City Adresse

Europarådets plass 1
Oslo