Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic_Syv_S-stre__Sandnessj-en__bar.jpg
Scandic_Syv_S-stre__Sandnessj-en__bar.jpg Scandic Syv Sostre, bar, details
Tilbage til hotel

Bar

Forkæl dig selv med en aperitif før middagen, eller læn dig blot tilbage i den afslappede atmosfære og nyd synet af fjorden. Vores bar har et stort udvalg af drinks, inklusive lokale alternativer.

Restaurantbooking

+47 75065000

Kom og få en aperitif før aftensmaden, eller sid bare og kig ud af vinduet på fjorden, mens du planlægger dit ophold. Vores bar har en afslappet atmosfære med et godt udvalg af fadøl, vin og sodavand.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 12:00-00:00, Fri-Sat 12:00-01:00, Sun Closed