Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Syv Söstre, restaurant,
Scandic Syv Söstre, restaurant, Scandic Syv Söstre, restaurant, table Scandic Syv Söstre, restaurant,
Tilbage til hotel

Restaurant

I vores restaurant Syv Søstre serverer vi lækker mad i en afslappet atmosfære. Her får du den bedste start på dagen med en lækker og varieret morgenmadsbuffet. Efter morgenmaden serverer vi lette snacks, og senere tilbyder vi vores à la carte-menu, hvor vi kombinerer internationale trends med lokale favoritter.

Restaurantbooking

+47 75065000

Vi serverer en stor og varieret morgenbuffet hver morgen, hvilket giver dig alle tiders start på dagen.

Vælg alt fra lettere retter til en à la carte-menu til frokost og aftensmad. Vores køkken er internationalt, men anvender lokale ingredienser. Gå ikke glip af vores aftener med forskellige madtemaer, som vi arrangerer regelmæssigt.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat 07:00-10:00, Sun 08:00-11:00
Lunch: Mon-Sat 11:00-16:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 16:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 12:00-00:00, Fri-Sat 12:00-01:00, Sun Closed