Book hotel

Bo i det idylliske og charmerende Bakklandet, som er Trondheims gamle bydel. Alle tiders udgangspunkt, når du vil udforske byen og populære seværdigheder som Gamle Bybro og Nidarosdomen. Nyd en lækkert morgenmad med udsigt over Nidelven i Brasseri Bakklandet.

Read more about Scandic Bakklandet

Nyd vores berømte morgenmad i Brasseri Bakklandet med udsigt over Nidelven. Hotellet har en barception og butik med et begrænset udvalg af drikkevarer, snacks og drinks. Når du bor hos os, kan du genoplade batterierne i vores lyse og åbne fitnessrum, som er åbent hele døgnet, og som kan benyttes uden beregning. Fri WiFi er tilgængelig på alle vores hotelværelser og fællesområder.

Bo lige i hjertet af Trondheim i det idylliske Bakklandet. Kvarteret består af charmerende træbygninger fra det 17. og 18. århundrede, som nu er en blanding af private hjem, butikker, caféer og restauranter. Scandic Bakklandet er ideelt for alle, der vil opleve byen, dens kultur og attraktioner, heriblandt Gamle Bybro, Nidarosdomen og Nidelven. Sæt kursen mod Solsiden, og lad dig friste af dens restauranter og shopping, eller lej en cykel, og prøv verdens første cykelelevator, som transporterer dig op ad Brubakken ved Gamle Bybro på vej op til Kristiansten Festning. Bus- og togstationen ligger inden for gåafstand. Lufthavnsbussen stopper lige uden for vores hotel, og turen til Værnes lufthavn tager omkring 30 minutter.

4.0 1120 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Bakklandet Telefon

+47 729 020 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Bakklandet Adresse

Nedre Bakklandet 60
Trondheim