Book hotel

Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Broen Bar

Nyd mad og drikke i vores hotelbar Broen med en flot udsigt over Nidelven og Blomsterbrua.

Broen Bar har fået et nyt look efter en omfattende opgradering i 2018. Vi serverer stadig lækre retter fra vores åbne køkken – klassikere og nye retter, som afhænger af sæsonen. Uanset om du vil have frokost, en smagfuld middag eller en drink, inviterer vi dig indenfor i vores rolige og behagelige atmosfære. Vi har et bredt udvalg af cocktails, vin samt lokale og internationale øl.
Lige ved siden af Broen Bar finder du Broen Restaurant og vores private lokale Chambre Séparée med plads til op til 80 personer. Kontakt vores hotel, hvis du ønsker at leje lokalet.

Søndagsbrunch hos Broen Bar & Restaurant

Vores brunch er for alle, som gerne vil sove længe eller ønsker at spise en tidlig frokost. Her har vi samlet flere højdepunkter fra Nidelvens køkken, men i mindre skala, og nu tilbyder vi vores gæster en lækker søndagsbrunch tilberedt med kærlighed. Vores buffet fokuserer på forskellige typer røget kød fra nær og fjern, som vi skærer på vores smukke skæremaskine fra Berkel.

Du kan altid få fish n’ chips og pasta bolognese, men der er også en tredje varm ret på menuen, som vores kreative kokke tilbereder afhængigt af de tilgængelige ingredienser. Tilbehøret er også sæsonbestemt. Alle vores desserter er fremstillet i vores eget patisserie, og vi serverer også en kagebuffet baseret på klassiske opskrifter. Du kan altid finde lokale og internationale oste med masser af tilbehør i vores buffet. Hvis du har nogen former for fødevareintolerance eller andre kostkrav, tilbyder vi alternativer efter anmodning.

  • Søndagsbrunch serveres fra 12.00-15.00 (der kan forekomme ændringer i ferier)
  • Voksen 295 NOK
  • Børn 4-12 år 150 NOK
  • Børn 0-3 år spiser gratis

Kontakt os for at bestille bord:
[email protected] |  73 56 80 00

Åbningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 18:00-00:00, Sun Closed