Book hotel

Scandic_Nidelven_frokostbuffet.jpg
Scandic_Nidelven_frokostbuffet.jpg Restaurant Scandic_Nidelven_frokostbord.jpg
Tilbage til hotel

Morgenmad

Scandic Nidelven har vundet nomineringen om Norges bedste morgenmad 14 gange, senest i 2022. Vi arbejder konstant på at gøre Norges bedste morgenmad endnu bedre. Blandt andet har vi en helt ny vegansk morgenmadsbuffet, en ny og udvidet vaffelstation og et bedre og udvidet tilbud i vores baristabar. Vi fokuserer desuden på lokale og sæsonmæssige råvarer og udvikler vores egne produkter i samarbejde med lokale leverandører.

På vores hotel starter hver dag med Norges bedste morgenmad!

I 2022 blev vores morgenmad hos Scandic Nidelven for 14. gang kåret som landets bedste af Twinings Best Breakfast. Vågn op på vores hotel, og smag selv, hvorfor vores morgenmad er den bedste.

Med en årlig målsætning om 30% fornyelse og udvikling af Norges bedste morgenmad, sørger vi for, at gæsterne hele tiden får nye og spændende morgenmadsoplevelser. I år har vi blandt andet en ny vegansk morgenmadsbuffet, en ny og forbedret vaffelstation og endnu større udvalg i vores baristabar. Vi fokuserer desuden på lokale råvarer og udvikler vores egne produkter i samarbejde med lokale leverandører.

 

 

 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 07:00-10:00, Sat-Sun 07:30-10:30
 (Openings hours from 24/12 - 2/1.: Mon-Sun 08:00-10:30)