Book hotel

Tastebreak
Tastebreak Scandic Backadal, Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Vi er altid glade for at se dig på Scandic Backadals restaurant og bar. Slap af, og start dagen med vores fantastiske, økologiske morgenbuffet.

Vi serverer vores populære forretningsfrokostbuffet mandag-fredag; den består af en stor, varieret salatbuffet samt to nøje tilberedte hovedretter. Og som afslutning serverer vi en lækker dessertbuffet.

Når vi åbner til aftensmad, tilbyder vi en sæsonbestemt à la carte-menu, som vores kok tilpasser til årstiden. Hver aften serverer vi også en buffet, som omfatter en stor salatbuffet, suppe og mindst to hovedretter. Så du finder altid noget, der passer til dit humør. Buffeten er velegnet til både voksne og børn*, og børn spiser naturligvis til den halve pris. (*under 13 år).

Opholder du diHvis dit selskab foretrækker at sidde for sig selv, har vi fleksible løsninger, der passer til events af alle størrelser. Vi har plads til festmiddage med op til 200 personer i samme lokale. Vi ser aldrig problemer, kun løsninger, og vi hjælper dig gerne med at skræddersy din event. Kontakt vores hotel for yderligere information.

Dette hotel, inkl. restaurant og bar, er kontantfrit. Du kan betale med betalingskort, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige betalings- og kreditkort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:15-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Wed 17:00-20:00, Thu-Sun Closed
Bar: Mon-Wed 17:00-20:00, Thu-Sun Closed