Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tastebreak
Tastebreak Scandic Backadal, Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Vi er altid glade for at se dig på Scandic Backadals restaurant og bar. Slap af, og start dagen med vores fantastiske, økologiske morgenbuffet.

Vi serverer vores populære forretningsfrokostbuffet mandag-fredag; den består af en stor, varieret salatbuffet samt to nøje tilberedte hovedretter. Og som afslutning serverer vi en lækker dessertbuffet.

Når vi åbner til aftensmad, tilbyder vi en sæsonbestemt à la carte-menu, som vores kok tilpasser til årstiden. Hver aften serverer vi også en buffet, som omfatter en stor salatbuffet, suppe og mindst to hovedretter. Så du finder altid noget, der passer til dit humør. Buffeten er velegnet til både voksne og børn*, og børn spiser naturligvis til den halve pris. (*under 13 år).

Opholder du diHvis dit selskab foretrækker at sidde for sig selv, har vi fleksible løsninger, der passer til events af alle størrelser. Vi har plads til festmiddage med op til 200 personer i samme lokale. Vi ser aldrig problemer, kun løsninger, og vi hjælper dig gerne med at skræddersy din event. Kontakt vores hotel for yderligere information.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:15-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
 (: Tue-Wed 11:30-13:30, Mon, Thu-Sun Closed)

Dinner: Tue-Thu, Sun 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Mon Closed
Bar: Mon-Sun 11:30-00:00