Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Overnat bekvemt, når du besøger eller gør ophold i Gøteborg. Det er nemt at komme ind til centrum med bil eller expressbus. Tag en svømmetur i vores hotelpool, eller nyd ren afslapning med en kop kaffe foran den åbne ild.

Read more about Scandic Backadal

Hvis du ikke vil hvile dig i sengen, kan du altid slappe af foran vores åbne pejs eller udfordre familien til en gang dart, bordfodbold eller bordtennis. I vores restaurant kan du nyde en dejlig morgenmad, frokost og aftensmad. Hvis du besøger os som en større gruppe og foretrækker et mere privat middagsarrangement, kan vi selvfølgelig arrangere dette. Vi er godt forberedt på din konference på vores hotel, takket være vores gode mad, udstyr og kompetente personale. Efter en lang dags aktiviteter kan du have brug for at slappe af, og vores relaxafdeling venter på dig. Vi har en pool, en sauna og et fitnessrum.

Vi ligger strategisk tæt på motorvejen E6, bare fem minutter i bil fra det centrale Gøteborg og 20 minutter med bus. Det centrale Gøteborg har praktisk talt alt, hvad du kunne ønske dig i en større by, med shopping, caféer, restauranter og barer. Og glem ikke de utrolige forlystelser i Liseberg og de spændende eventyr, som venter dig i Universeum videnskabscenter. Både Albatross og St. Jörgen golfbaner er inden for kort afstand af vores hotel og kan nås uden en stressfuld køretur gennem byen.

3.5 882 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Backadal Telefon

+46 31 7515000

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Backadal Adresse

Bäckebolsvägen
Hisings Backa