Book hotel

Bare et stenkast fra hovedbanegården er dette det ideelle udgangspunkt til at udforske byen. Vi har fleksible mødefaciliteter, og der er nem adgang til Svenska Mässan. Efter en hektisk dag kan du sætte dig i spaen og nyde den imponerende udsigt.

Read more about Scandic Crown

Nyd en lækker frokostbuffet i vores restaurant Kronan Bar & Matsal, når det er tid til en pause fra dit arbejde i én af vores 26 mødefaciliteter. Om aftenen serverer vi en à la carte-menu, og efter middagen kan du slappe af i en af vores komfortable lænestole i baren. Hvis du føler, at det er blevet til lidt for meget, kan du råde bod på det på løbebåndet i fitnessrummet og derefter slappe af i saunaen eller sætte dig i spaen for at nyde den imponerende udsigt fra relaxafdelingen.

Scandic Crown er det ideelle udgangspunkt til at udforske alle byens hjørner. "Shop

'til you drop" i Nordstan indkøbscenter, se en kamp på Scandinavium, eller oplev en koncert på Ullevi stadion. Prøv en forlystelse i Liseberg forlystelsespark, og glem ikke at sige hej til Lisebergs kaniner. Hvis du føler trang til lidt frisk vestkystluft, kan du bare tage sporvognen til Saltholmen færgeterminal. Der venter havet på dig, med Gøteborgs holme og skær.

3.5 1938 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Crown Telefon

+46 31 751 51 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Crown Adresse

Polhemsplatsen 3
Göteborg