Scandic-Crown-Restaurant-Brasseriet-Crown.jpg
Scandic-Crown-Restaurant-Brasseriet-Crown.jpg

Scandic Crown

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Brasserie Crown

Nyd god mad og drikken i vores hyggelige restaurant på Scandic Crown.

Restaurantbooking

+46 31 751 51 22

Daglyset strømmer ind i hotellets elegante og store restaurant, der er indrettet med hyggelige sofaer, komfortable lænestole og med et hyggeligt barområde. Vores populære hotelmorgenmad og forretningsfrokost serveres på hverdage og består af en stor buffet. Om aftenen kan du vælge fra vores à la carte-menu. Vores minibutik, der ligger i lobbyen, tilbyder drikkevarer, sandwich og lettere måltider, og den er åben 24 timer i døgnet.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
 (med reservation för ändring: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Thu 17:00-22:30, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun 17:00-21:00
 (We are closed during christmas 23-25 December: Mon-Sun Closed)

Bar: Mon-Sat 14:00-00:00, Sun 16:00-22:00 (We server our Brasseri menu when the bar opens.: Mon-Sun Closed)