Scandic Crown

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd god mad og drikken i vores hyggelige restaurant på Scandic Crown.

Restaurantbooking

+46 31 751 51 22

Daglyset strømmer ind i hotellets elegante og store restaurant, der er indrettet med hyggelige sofaer, komfortable lænestole og med et hyggeligt barområde. Vores populære hotelmorgenmad og forretningsfrokost serveres på hverdage og består af en stor buffet. Om aftenen kan du vælge fra vores à la carte-menu. Vores minibutik, der ligger i lobbyen, tilbyder drikkevarer, sandwich og lettere måltider, og den er åben 24 timer i døgnet.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon, Sat-Sun 07:00-10:30, Tue-Fri 06:00-09:30
Lunch: Tue-Fri 11:30-13:30, Mon, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon 17:00-21:00, Tue-Thu 17:00-22:30, Fri-Sun 17:00-23:00
Bar: Mon 17:00-21:00, Tue-Sun 14:00-00:00