Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Europa, cocktail bar
Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar
Tilbage til hotel

HAK hotellbar

En af Gøteborgs bedste placeringer, et populært mødested blandt både vores gæster og de lokale. Her kan du prøve vores signaturdrink Moonshine Punch og nyde live musik.

Restaurantbooking

+46 31 751 65 50

I vores stemningsfyldte bar kan du slappe af i en lænestol og nyde en espresso, en kold drink eller bestille en snack fra vores barmenu. Signaturdrinken hos HAK hedder Moonshine Punch. Det er en punch til 4 personer fremstillet af juice, sort te og vores egen krydrede Rye Bourbon.

Kombinér socialt samvær med kunst ved at se en fotoudstilling i vores galleri. En god måde at møde andre på. Der er altid interessante fotos at kommentere og tale om.

Gå ikke glip af vores livescene. Den første i Gøteborg med fri entré. Alle er velkomne her. HAK byder både på en DJ og et live band. Se hotel Scandic Europas Facebook-side for aktuelle og kommende shows.

Vores bar modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 17:00-00:00, Fri 16:00-01:00, Sat 12:30-01:00, Sun Closed