Book hotel

Scandic Europa, cocktail bar
Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar
Tilbage til hotel

HAK hotellbar

En af Gøteborgs bedste placeringer, et populært mødested blandt både vores gæster og de lokale. Her kan du prøve vores signaturdrink Moonshine Punch og nyde live musik.

Restaurantbooking

+46 70 973 50 48

I vores stemningsfyldte bar kan du slappe af i en lænestol og nyde en espresso, en kold drink eller bestille en snack fra vores barmenu. Signaturdrinken hos HAK hedder Moonshine Punch. Det er en punch til 4 personer fremstillet af juice, sort te og vores egen krydrede Rye Bourbon.

Kombinér socialt samvær med kunst ved at se en fotoudstilling i vores galleri. En god måde at møde andre på. Der er altid interessante fotos at kommentere og tale om.

Gå ikke glip af vores livescene. Den første i Gøteborg med fri entré. Alle er velkomne her. HAK byder både på en DJ og et live band. Se hotel Scandic Europas Facebook-side for aktuelle og kommende shows.

Dette hotel er kontantløst. Du kan betale med kort, Swish, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer alle større kredit- og debetkort.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon 15:00-23:00, Tue-Sat 15:00-00:00, Sun Closed