Book hotel

Scandic Europa, restaurant
Scandic Europa, restaurant Scandic Europa, restaurant Restaurant hotel Scandic Europa Gothenburg
Tilbage til hotel

Restaurant HAK

Vi serverer mad, der er tilberedt med kærlighed, fra morgen til aften med sæsonens ingredienser tilsat et skvæt humor. Helt enkelt Happy Food. Du kan også nyde fotoudstillinger, der på skøn vis blandes med musik. HAK er et socialt og muntert mødested med en urban stemning.

Restaurantbooking

+46 72 180 24 18

Book bord

Restauranten, hvor større selskaber kan dele en hel ret fra vores rotisseri, bestille charcuteri fra vores madbar og forhåbentlig bliver inspireret af atmosfæren, indretningen og de spændende smage. Vi serverer mad tilberedt med kærlighed og krydret med en portion nysgerrighed fra morgen til aften. Vi tager også inspiration fra kunstudstillingerne i vores åbne galleri med fire nye udstillinger om året.

Happy Food tilberedt med kærlighed og glæde

Maden hos HAK tilberedes med nøje fokus på at skabe en skøn kulinarisk oplevelse sammen. Vi kalder maden “Happy Food”, og den er tilberedt med kærlighed og glæde. Det skal være enkelt, lækkert og sjovt at spise, mens du er sammen med andre og mærker restaurantens stemning. Vi tager ingen smutveje.

Rustik og elegant mad med sæsonens råvarer og med indflydelse fra hele verden, men måske mest fra bedstemødre og nærområdet. Vi ændrer ofte menuen og inspireres af det, der er godt lige nu.

Dette hotel er kontantløst. Du kan betale med kort, Swish, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer alle større kredit- og debetkort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Tue-Fri 11:30-13:30, Mon, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun Closed