Scandic Europa, restaurant
Scandic Europa, restaurant Scandic Europa, restaurant Scandic Europa, restaurant

Scandic Europa

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

HAK Restaurant

Vi serverer mad, der er tilberedt med kærlighed, fra morgen til aften med sæsonens ingredienser tilsat et skvæt humor. Helt enkelt Happy Food. Du kan også nyde fotoudstillinger, der på skøn vis blandes med musik. HAK er et socialt og muntert mødested med en urban stemning.

Restaurantbooking

+46 31 751 65 50

HAK – en dagligstue uden grænser mellem kulturer. Velkommen hjem! Uanset hvor du kommer fra.

Maden hos HAK er kærligt tilberedt med ingredienserne som den største prioritet. Vores kok og team lover kulinariske oplevelser fra tidlig morgen til sen aften. Start din weekend på bedste vis med en Saturday Brunch@HAK.

Gå ikke glip af vores livescene. Den første i Gøteborg med fri entré. Alle er velkomne her. HAK byder både på en DJ og et live band. Se Scandic Europas Facebook-side for aktuelle og kommende shows.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun 17:00-22:00
Bar: Mon-Thu 17:00-00:00, Fri-Sat 16:00-01:00, Sun Closed