Book hotel

Scandic Europa, restaurant
Scandic Europa, restaurant Scandic Europa, restaurant Scandic Europa, restaurant
Tilbage til hotel

HAK Restaurant

Vi serverer mad, der er tilberedt med kærlighed, fra morgen til aften med sæsonens ingredienser tilsat et skvæt humor. Helt enkelt Happy Food. Du kan også nyde fotoudstillinger, der på skøn vis blandes med musik. HAK er et socialt og muntert mødested med en urban stemning.

Restaurantbooking

+46 709735048

HAK – en dagligstue uden grænser mellem kulturer. Velkommen hjem! Uanset hvor du kommer fra.

Maden hos HAK er kærligt tilberedt med ingredienserne som den største prioritet. Vores kok og team lover kulinariske oplevelser fra tidlig morgen til sen aften. Start din weekend på bedste vis med en Saturday Brunch@HAK.

Gå ikke glip af vores livescene. Den første i Gøteborg med fri entré. Alle er velkomne her. HAK byder både på en DJ og et live band. Se Scandic Europas Facebook-side for aktuelle og kommende shows.

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
 (Opening ours during summer from week 24: Mon-Sun 07:00-12:00)

Dinner: Mon-Sun 16:00-23:00
 (Open monday-Sunday from week 27 : Mon-Sun 16:00-22:30)

Menuer