Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Blot 10 minutters kørsel fra Korsvägen i Gøteborg, hvor du finder Svenska Mässan og Liseberg forlystelsespark. Du kan nemt nå os fra motorvejen eller med sporvogn uden den besværlige bytrafik.

Read more about Scandic Mölndal

Det er alle tiders overnatningssted, i passende afstand fra byens stress og støj. Hvis du har haft en lang dag, kan du løsne spændingerne i vores fitnessrum eller slippe tankerne i en varm sauna eller jacuzzi. Med vores gæsteparkering og bekvemme adgang til offentlig transport til Liseberg og Svenska Mässan tilbyder vi alle tiders udgangspunkt for en hyggelig familieferie eller en forretningsrejse. Vi arrangerer effektive konferencer af alle størrelser. Vores restaurant er det perfekte sted til en velfortjent pause eller til en skøn afslutning på en begivenhedsrig dag med lækker mad og drikke.

Undgå besværet ved at køre bil i byen. Du kan nemt komme hertil uden at skulle køre i det centrale Gøteborg, og vi har parkering til vores gæster. Korsvägen, som er et af Gøteborgs livligste områder, ligger ti minutters kørsel fra vores hotel eller 20 minutter med sporvogn. Svenska Mässan, Universeum videnskabscenter og Liseberg forlystelsespark, for bare at nævne nogle få, er inden for gåafstand. Den livlige Avenyn kan nemt nås til fods fra Korsvägen. Dette er stedet for butikker, caféer og restauranter, og lidt senere på aftenen vågner Gøteborgs natteliv.

4.0 844 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Mölndal Telefon

+46 31 751 52 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Mölndal Adresse

Barnhemsgatan 23
Mölndal