Book hotel

Bo på et hotel i mellemstørrelse med en hyggelig og hjemlig stemning tæt på alt, hvad Gøteborg har at tilbyde og ved siden af hovedbanegården. Vores restaurant er mange gæsters yndlingssted.

Read more about Scandic No 25

Her er stemningen afslappet. Hvorfor ikke prøve vores restaurant, som serverer veltilberedt mad med lokale ingredienser. Vores hotelværelser er malet i lyse skandinaviske farver, og på hotellets øverste etage kan vi tilbyde dig to unikke mødefaciliteter for op til 40 eller 20 personer, som egner sig både til møder og sociale begivenheder.

Lige uden for vores hotel finder du alt fra hyggelige, lokale bistroer til kulinariske oplevelser på gourmetrestauranter. Kom forbi receptionen, og vi hjælper dig gerne med at bestille bord. Vores beliggenhed tæt på Gøteborgs hovedbanegård er en praktisk base, hvorfra du kan komme til mange spændende steder. Måske vil du på dagstur til kystbyen Varberg for at udforske fæstningen og strandene eller tage sporvognen til Korsvägen, hvor du finder forlystelsesparken Liseberg, videnskabscenteret Universeum og masser af anden underholdning. Over for hovedbanegården ligger shoppingcentret Nordstan med omkring 200 butikker. Om aftenen kan du tage ud til Avenyn, når der kommer liv i restauranter, barer og natklubber.

4.0 1160 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 3055 0133
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic No 25 Telefon

+46 31 751 55 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic No 25 Adresse

Burggrevegatan 25
Göteborg

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Conference meeting overview Scandic No 25 Gothenburg

Book konferencer eller møder i det centrale Gøteborg på Scandic No. 25 i lokaler, der egner sig til både møder og sociale begivenheder.

Book et mødelokale