Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic-No25-Restaurant.jpg
Scandic-No25-Restaurant.jpg
Tilbage til hotel

Restaurant

Vores restaurant på Scandic No. 25 serverer dejligt tilberedt mad fra lokalt dyrkede ingredienser, med en menu, der er inspireret af de fire årstider.

Start morgenen med vores lækre morgenbuffet, og nyd en god middag om aftenen. Ikke langt fra hotellet finder du alt fra fastfood og hyggelige, lokale bistroer til kulinariske oplevelser med gourmetrestauranter. Vores receptionsmedarbejdere hjælper dig gerne med idéer og bordreservationer.

Lettere måltider, sandwich og drikkevarer kan fås i vores minibutik, som er åben 24 timer i døgnet.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-11:00
 (: Mon-Sun 07:30-11:00)

Lunch: Mon-Fri 11:30-13:00, Sat-Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 18:00-21:30, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 11:00-01:00

Menuer