Hoteller til længere ophold

Hvis du er på udkig efter et lejlighedshotel eller behagelig, længerevarende indkvartering, har vi værelset, der passer til dit behov. Disse værelser sikrer en god nattesøvn og giver dig frihed til at planlægge et ophold, som du har lyst. De følgende hoteller er særligt egnede til længere ophold.Bo på vores hotel længere

Vi har hoteller i Stockholm, Malmø og Linköping, der er egnede, hvis du planlægger et længere ophold i området. Her får du adgang til faciliteter, der får dig til at føle dig lidt mere hjemme, såsom tekøkken og mere plads at brede dig på. Med vores lækre morgenbuffet, behagelige senge og nystrøgne lagener får du ikke hjemve!

Hoteller til længere ophold i Stockholm

Scandic Kista

Hos Scandic Kista får du et behageligt og centralt ophold i Kista Science City. Værelserne har både tekøkken og spiseområde. Du får også adgang til et fuldt udstyret gæstekøkken med tilhørende lounge. Vaskefaciliteter er tilgængelige.

Værelsestyper egnet til længere ophold: Standard Kitchenette

Scandic Infra City

Hotellet ligger kun 15 minutters kørsel fra Arlanda lufthavn og 20 minutter fra Stockholm City og er perfekt til et forlænget ophold. Hos Scandic Infra City har dit værelse tekøkken, og du har adgang til vores hotels relaxafdeling med fitnessrum, pool og sauna.

Værelsestyper egnet til længere ophold: Superior extra, junior suite

Hoteller til længere ophold i Malmø

Scandic Malmö City

Du bor i hjertet af byen, tæt på næsten alt. Næsten alle værelser på Scandic Malmö City er egnede til længere ophold, da de er store og er udstyret med tekøkken.

Værelsestyper egnet til længere ophold: Alle

Hoteller til længere ophold i Linköping

Scandic Frimurarehotellet

Bo en gade væk fra Linköpings shoppinggader og bare 150 meter fra hovedbanegården. På Scandic Frimurarehotellet tilbyder vi nyindrettede værelser, der er egnede, hvis du planlægger at bo her mere end et par dage. Tilbered en lækker middag i dit eget tekøkken, og slap af i sofaen bagefter. Nogle af værelserne har også en skøn terrasse.

Værelsestyper egnet til længere ophold: Superior kitchenette