Scandic Malmö City

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder

Føl dig hjemme midt i bylivet i vores store værelser med tekøkken eller køkken. Tag på en dagstur til København, og nyd noget forfriskende i loungen bagefter. Arbejd med din balance på en pilatesbold i fitnessrummet, og varm dine ømme muskler i saunaen.

Hotellets lobbyrestarant er et naturligt mødested for hotellets gæster såvel som for byens borgere. Du kan hvile dig, træne i fitnessrummet eller låne et par gangstave og opleve Malmø til fods. Vi tilbyder lokaler til mindre møder, og der er trådløst internet overalt på hotellet. Vores store, nyligt renoverede værelser er alle udstyret med te-køkken eller fuldtudstyret køkken. Hotellet har også sin egen garage.

Hotel Scandic Malmö City ligger tæt på alt, hvad Malmø har at byde på i form af shopping, kulturelle seværdigheder, kulinariske oplevelser og underholdnign for besøgende i alle aldre. Gå ikke glip af et besøg i bydelen Västra Hamnen, som er fyldt med spændende arkitektur, flotte strandpromenader og grønne områder samt en spektakulær udsigt over Øresund. Med toget over Øresund kommer du let og hurtigt til Danmark på under 20 minutter.

4.0 470 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Malmö City Telefon

+46 40 6150300

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Malmö City Adresse

Kaptensgatan 1
Malmö

Hotel på kort Vis hotel på kort
Udvid kort

Tæt på

  • Airport Bus: Flygbussarna0.5 km
  • Malmö Opera, Malmö1.4 km
  • Lilla Torg, Malmö2 km
  • Malmö Central Station2.1 km
  • Malmöhus Castle2.3 km
  • Ribersborg2.4 km
  • Malmö Stadion4 km
  • Jägersro Trav & Galopp6 km
  • Öresundsbron15 km
  • Ikea, Malmö21 km
Se flere

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

På Scandic Malmø City holder du dine møder i vores større hotelværelser tilpasset efter dine mødekrav.

Book et mødelokale