Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic-Malmo-City-Room-Superior-Family-Large.jpg
Scandic-Malmo-City-Room-Superior-Family-Large.jpg
Tilbage til hotel

Bar

Slå dig ned med et godt glas og en bid brød i vores hyggelige hotelbar.

Hotelbaren ligger i vores hyggelige lounge i stueetagen. Her har vi et stort udbud af varme og kolde drikkevarer såsom klassiske drinks, vin, øl og forskellige slags kaffe og te. Du kan også bestille varme retter og enkle småretter fra barmenuen eller noget godt fra restaurantens køkken. Læn dig tilbage, og giv dig hen til spændende idrætsarrangementer på tv, eller hyg dig med dine venner og kolleger i et afslappende miljø.

Hver fredag aften byder vi desuden på 'after work' i vores lounge, den perfekte start på weekenden!

Åbningstider

Opening hours